BERNINA 790 PLUS Crystal Edition | B790 CE

Vorige Artikel 18 van 19 Volgende
€ 8.599,00 € 7.999,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

BERNINA 790 PLUS CRYSTAL EDITION | NIEUW
limited Swarovski edition
inclusief SDT borduurmodule (weg = weg)


Raak geïnspireerd door de fonkeling van kristallen! U zult onder de indruk zijn van de B790 PLUS Crystal Edition met echte Swarovski-kristallen en de betoverende extra's, zoals een inspiratiekit, trolleyset en de nieuwe hoogwaardige borduurmodule met Smart Drive Technology (SDT).


BERNINA 790 PLUS Crystal Edition

  • Crystal Edition-trolleyset | voor naaimachine en borduurmodule
  • Geavanceerde borduurmodule met Smart Drive-technologie (SDT)
  • Inspiratiekit met Swarovski-kristallen
  • USB-stick met meer dan 300 borduurmotieven, 35 unieke Crystal Edition-motieven
  • Smalle kantvoet #10D
  • Knoop-aanzetvoet #18

Geavanceerde borduurmodule:

  • Soepelere beweging en minder trillingen
  • Tot wel 55% hogere borduursnelheid
  • Minder lusvorming

De nieuwe SDT-module (Smart Drive Technology) van BERNINA zorgt voor een nog betere borduurervaring. De steekkwaliteit is verbeterd, de bewegingen van de machine zijn soepeler en stiller en de borduursnelheid is tot wel 55% hoger.

De BERNINA 790 laat bij het naaien en borduren geen wens onvervuld. Uitgerust met de borduurmodule en steek designer functie. zijn er nieuwe creatieve mogelijkheden. Voor de hoogste kwaliteit zorgt de BERNINA grijper met 9 mm steekbreedte. Door het boventransport zijn zelfs fijne stoffen geschikt voor de 790. In het standaard accessoire pakket van de BERNINA is de Bernina steek regulator (BSR) voet al meegeleverd.

BEL 078 - 613 96 83 of kom langs voor een demonstratie (ma t/m za 9.30 - 17.30) of stuur een bericht.Stil & nauwkeurig naaien
De BERNINA-grijper naait uiterst nauwkeurige steken tot 9 mm breed met snelheden tot wel 1.000 steken per minuut. De onderspoel bevat 70% meer draad dan standaard onderspoelen, waardoor jij langer door kunt naaien.

Veel ruimte om te werken:
De B 790 PLUS biedt een verlengde vrije arm van maar liefst 33 cm, inclusief 25 cm ruimte rechts van de naald. Geniet van een groot naai- en borduurgebied. Borduur gemakkelijk supergrote motieven.

Automatische eigenschappen:
De draad wordt automatisch afgesneden als je het einde van een zoom of een kleurverandering bereikt bij het borduren. De naaivoet verlaagt automatisch aan het begin van een zoom. Geniet van semi-automatische draadinrijger waardoor jij snel de draad kunt inrijgen en weer verder kunt met je project.

Prachtige borduursels, telkens weer:
De B 790 PLUS heeft een paar geweldige borduurinstellingen zoals: nauwkeurige plaatsing, verbeterde bewerkingsfuncties, totale borduursteek controle en veel meer waardoor het borduren een feestje is. De machine is intuïtief en daardoor erg gemakkelijk in gebruik.

Geniet van de BERNINA innovaties:
De Bernina adaptieve draadspanning levert de ideale draadspanning voor elk steektype in elke variatie waardoor jij altijd een optimale steekkwaliteit bereikt. De BSR voet, Bernina steekregulator biedt je alle hulp bij naaien uit de vrije hand en zorgt daardoor ervoor dat je altijd een consistente steekkwaliteit hebt.

Vraag hulp op het scherm:
De naai- en borduurconsulenten en de ingebouwde tutorials bieden directe ondersteuning want vanaf het scherm kunnen al je vragen beantwoord worden. Bijvoorbeeld: hoeveel versteviging je nodig hebt, wat de juiste naald of voet is om te gebruiken.

Naai zijde & leer als een professional:
Het Bernina dubbeltransport kan gemakkelijk worden geactiveerd als het nodig is, en net zo gemakkelijk worden uitgeschakeld als er geen behoefte aan is. Geniet van geweldige stof doorvoer met zowel dunne als dikke stoffen.

Creëer jouw persoonlijke steek:
Bewerk steken en creëer je eigen steken. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos en jouw steken bibliotheek wordt continu uitgebreid. Teken het steekontwerp direct op het scherm.

Geniet van borduren op z’n best:
Complexe ontwerp combinaties kunnen op kleur geschikt worden. Sla het uitgewerkte ontwerp op de machine of op een USB-stick. Gemakkelijk in gebruik: selecteer eenvoudig twee punten en laat deze overeenkomen met de markeringen op de stof in de borduurring waardoor je het ontwerp exact kunt plaatsen op de stof.


BEKKERS Naaimachines is uw officieel BERNINA dealer.
Bel voor meer informatie 078 - 613 96 83 of kom langs voor een demonstratie (ma t/m za 9.30 - 17.30) of stuur een berichtInruilen is mogelijk.

Bel onze Helpdesk
ma t/m za 9.30 - 17.30

 +31 (0)78 - 613 96 83

WhatsApp |  E-mail

© 2010 - 2022 BEKKERS Naaimachines | sitemap | rss