Nieuw

BABY LOCK Gloria | BLE TS8

Vorige Artikel 7 van 8 Volgende
€ 3.998,00 (inclusief btw)

BABY LOCK GLORIA
BLE TS8 | voor een glorieuze aanpak


De Baby Lock Gloria is het topmodel van Baby Lock. De Gloria is een volwaardige lockmachine en covermachine en kan met haar 8 draden de mooiste en meest unieke afwerkingen creëren. Tevens kunt u zowel de onderdraden (ExtraordinAir) als de bovendraden inrijgen op lucht (RevolutionAir). De laatstgenoemde techniek is nieuw en vindt u ook op het topmodel van de solo lockmachine serie, de Baby Lock Acclaim. De draadspanning wordt automatisch ingesteld dankzij drie ingebouwde sensoren (Automatic Thread Delivery). Ga voor een glorieuze aanpak (gemak, kwaliteit en alles in één) met de Baby Lock Gloria.

Naalden inrijgen op lucht (RevolutionAir): de nieuwste techniek van Baby Lock waarbij u ook de naalden kunt inrijgen op basis van lucht. Kom langs voor een demonstratie.

Vernieuwde Jet-Air systeem (ExtraordinAir): In plaats van de luchthendel op en neer te bewegen met inrijgen, drukt u simpelweg op een knop. De onderdraden worden nu met continue luchtstoten door de machine geblazen.

Automatische draadspanning (Automtatic Thready Delivery): De drie ingebouwde sensoren, welke de steeklengte,- steeklengte,- en stofdikte meten, zorgen voor perfecte steken bij elke stof- en garen, zonder aanpassen van de draadspanning.

Locksteken en coverstekenU kunt zowel 2,- 3,- en 4- draads locken, evenals smalle en brede coversteken naaien. Daarnaast kunt u de zogenaamde 5-draads veiligheids locksteken maken, wanneer iets extra sterk afgewerkt wordt. U kunt dus in totaal 5 klossen plaatsen. Ook beschikt de Baby Lock Gloria over een ingebouwde rolzoomfunctie. Met de krachtige motor en industriewaardige grijpers naait u door dik en dun tot 1.500 steken per minuut.

Wave steken en siersteken: Met de Baby Lock Gloria kunt u maar liefst 8 klossen gebruiken. Door verschillende technieken te combineren kunt u de meest expressieve afwerkingen creëren, met maar liefst 6,- 7,- of 8 draden (zie afbeelding). De Baby Lock Gloria is ook voorzien van de door Baby Lock zelf ontwikkelde Wave steken. Met de enorme binnenruimte van 14 centimeter kunt u comfortabel grotere projecten afwerken.

Regelbare voetdruk, extra voethoogte en voethendel: De Baby Lock Gloria beschikt over een regelbare voetdruk, zodat u een perfect transport kunt realiseren bij dikke en dunne stoffen. Omdat de voet van de Baby Lock Gloria ook extra hoog kan, is het gemakkelijk om dikkere stoffen te plaatsen. De led-verlichting zorgt voor perfect zicht, de gehele dag. De persvoethendel is aan de voorzijde gemaakt, zodat u niet steeds hoeft te rijken om de voet omhoog/omlaag te zetten. Dit kunt u ook gemakkelijk met uw knie doen wanneer u de meegeleverde kniehevel gebruikt. Tot slot kunt u de snelheid eenvoudig afstemmen, dankzij de snelheidsschuif voorop de machine. Ga voor kwaliteit én gemak!

De Baby Lock Gloria wordt geleverd inclusief Nederlandse handleiding, kniehevel, beschermhoes en 4 jaar garantie.
Kom langs voor een demonstratie of bestel direct online ('voeg toe aan winkelwagen').​

VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS


Baby Lock Gloria is in Amerika Baby Lock Triumph

Eigenschappen:

- Baby Lock Gloria Coverlock
- Naalden inrijgen op lucht (RevolutionAir Threading systeem)
- Automatische draadspanning (Automatic Thread Delivery systeem)
- Vernieuwd Jet-Air Systeem / ExtraordinAir (onderdraden inrijgen met 1 druk op de knop)
- 2 / 3 / 4 / 5 draads overlocken (incl. flatlock, rolzoom en veiligheidssteek)
- 6 / 7 / 8 draads siersteken / expressieve steken
- Wave steken (decoratieve afwerking)
- 3 mm en 6 mm coversteken, kettingsteek en satijnsteek
- Ingebouwde rolzoomfunctie
- Draad door de naaldsteker
- 14 centimeter binnenruimte rechts van de naald (voor grotere projecten)

- Steekbreedte- en steeklengte regelaar
- Snelheidsregelaar
- Differentieel transport
- Uitschakelbaar bovenmes
-
+6 mm hogere voet (voor plaatsen dikkere stof)
- Regelbare voetdruk
- Persvoethendel aan voorzijde

- Kniehevel
- 1.500 steken per minuut
- Handige ingebouwde accessoiresbak
- Gratis instructieles of gratis verzending
4 Jaar garantie en Nederlandse handleiding

Bekkers Naaimachines is uw gecertificeerd Baby Lock dealer.
Bel 078 - 6139683 of kom langs voor een demonstratie.

Bel onze Helpdesk
ma t/m za 9.30 - 17.30

 +31 (0)78 - 613 96 83

WhatsApp |  E-mail

© 2010 - 2023 BEKKERS Naaimachines | sitemap | rss